	as of March 3, 2025					
Day	Event	Facilitators	Duration	Room	Time	
Thursday	Venc	8:00 am - 11:00 pm				
	Registration	RU25 Committee		Pre-Function Area	4:00 pm - 8:00 pm	
Friday	Welcome and Breakfast	Sharon and Brad Black Roundup 2025 Co-Chairs	1 hrs	Oakwood	7:00 am - 8:20 am	
	New Santa and Mrs. Claus Training	Karen and Jim Flinn	4 hrs	Brazos	8:30 am - 12:30 pm	
	Seasoned Santa 202: Elevate your Santa Game Training	Tim Phillips and John Manes	4 hrs	Bluebonnet 7	8:30 am - 12:30 pm	
	Mrs. Claus from A to Z	Brenda Marshall	4 hrs	Bluebonnet 4	8:30 am - 12:30 pm	
	Registration	RU25 Committee	4 hrs	Pre-Function Area	8:00 am - 2:00 pm	
	Lunch (d	12:30 pm - 2:00 pm				
	Executive Board meeting	Executive Board	3 hrs	North 40	2:00 pm - 5:00 pm	
	How to COT	Santa Lance	90 min	Bluebonnet 6	2:00 pm - 3:30 pm	
	Working with a photographer	Santa Emmett	90 min	Bluebonnet 4	2:00 pm - 3:30 pm	
	ASL Christmas	Harvey Manning, et al	90 min	Brazos	2:00 pm - 3:30 pm	
	Beard Care	Christine Flanagan	90 min	Bluebonnet 7	2:00 pm - 3:30 pm	
	Break - v	3:30 pm - 4:00 pm				
	Creating a Welcoming "Santa" Environment for Children with Special Needs	Fred Shafer	90 min	Brazos	4:00 pm - 5:30 pm	
	Christmas en Español	Eric Dieckman	90 min	Bluebonnet 6	4:00 pm - 5:30 pm	
	How to set up a Bike Shop for COT	Santa Russell	90 min	Bluebonnet 4	4:00 pm - 5:30 pm	
	"How to Have a Successful Santa Season"	Santa Jim Parker	90 min	Bluebonnet 7	4:00 pm - 5:30 pm	
	Break, get r	5:30 pm - 6:30 pm				
	Ugly sweater (or T-Shir	6:30 pm - 9:00 pm				
	Networking, Santa BINGO, Vendor time, Social time with Santas, "TALK STORY" time Game Ti					

	Silly Hat Breakfast - funny/silly hat and Tee Shirt day			Oakwood	7:00 am -10:30 am
Saturday	Registration	RU25 Committee		Pre-Function Area	8:00 am - 12:00 pm
	Business Meeting	Executive Board	2 hrs	Oakwood	8:30 am - 10:30 am
	Cookie Contest Judging **	RU25 Committee		North 40	11:00am - 12:00 pm
	Community Service Project	Committee	90 min	Oakwood	10:45 pm - 12:00pm
	** Cookies to be drop	0 am			
	Lunch (o	12:00 pm - 1:20 pm			
	Working with other North Pole Characters	Elizabeth Saunders	60 min	Bluebonnet 7	1:30 pm - 2:30 pm
	The Real Reason for the Season	Santa Gordon	60 min	Bluebonnet 6	1:30 pm - 2:30 pm
	Santa Situation Awareness	Taylor Sanchez	60 min	Brazos	1:30 pm - 2:30 pm
	A More Inclusive Santa	Sharon Newhardt	60 min	Bluebonnet 4	1:30 pm - 2:30 pm
	Break - v Last Chance to Turn in (2:30 pm - 3:00 pm			
	Introduction to North Pole Community Improv	Chris Saunders	60 min	Brazos	3:00 pm - 4:00 pm
	St Nicholas to Santa Claus	Santa Lance	60 min	Bluebonnet 7	3:00 pm - 4:00 pm
	Elf Training	Flurrie McSparkles	60 min	Bluebonnet 4	3:00 pm - 4:00 pm
	Website assistance		60 min	Bluebonnett 6	3:00 pm - 4:00 pm
	Break - ve	4:00 pm - 6:00 pm			
	Group photo	Photographer	30 min	TBD	6:00 pm - 6:30 pm
	Dinner Gala	Legacy Award Presentation, Dinner, Door Prizes, Guest Speaker		Oakwood Ballroom	6:30 pm - 9:00 pm
Sunday	Worship Service (Candlelight Christmas Eve Service)	LSS Chaplains	60 min	Brazos	9:00 am - 10:00 am
	Brunch		60 min	Oakwood	10:30 am - 11:30 am
S	Vendors		Vendors must vacate rooms by 1:00 pm		